Den her maler i Varde kan skam klare det hele

12 september 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Lad os sige, at du har en lejlighed i Varde eller omegn, og du går med tanken om, at der er et lokale, som der godt kunne trænge til at blive malet.

Faktisk, når du tænker dig lidt om, så er der en del af lokalerne, som der virkelig godt kunne trænge til en omgang maling, for du ved også, at når det ene lokale er blevet malet, så vil de andre af den grund komme til at se mindre pæne ud, fordi man kan sammenligne dem med det rum, som der er nymalet.

Så man kan lige så godt tage alle lokalerne med, for du har tiden og råd til det – og du vil gerne betale dig fra det, for så ved du, at det er noget, som der bliver gjort ordentligt.

Til din overraskelse, når du tager fat i din maler i Varde, kan du se, at du kan få så meget mere udført af dem, end hvad du lige havde set komme.

maler varde

Maleren i Varde er der til at tage sig af det hele

For du havde egentlig bare tænkt på selve de her rum, som der skulle ordnes med noget maling, men som du kan se på deres hjemmeside og også få at vide af dem, så kan de tage endnu mere med.

For siden du giver udtryk for, at hele lejligheden gerne må blive malet, så den nærmest ser helt ny(renoveret) ud, så bliver der foreslået at tage flere elementer med.

Det kan være lofterne, vinduerne og sågar facaden.

Det glæder dig at blive klar over, at man kan få taget de ting med, for det var også nogle, som du overvejede at få set på, men det kunne komme på tale senere, eller også troede du, at et andet firma skulle klare det for dig.

Men det hele bliver klaret fra det samme malerfirma af.

Flere Nyheder