Bliv klar til at åbne din nye butik

| |

Hvis du er ved at åben din egen butik, så er der rigtig mange ting du skal nå at have styr på inden åbningen. Det ved du selvfølgelig nok godt allerede, men det kan virke uoverskueligt og som en evig proces. Du skal sørge for at have alt inventar klar til åbning, og du skal sørge for at alle dine varer er klar, og at du har bestilt nok hjem af det hele. 

Få alt inventar klar 

Det vigtigste er at du får styr på alle dine varer inden åbningen, hvad end du sælger tøj, interiør, blomster eller noget helt fjerde. Du skal også have noget at opstille varerne på, og her kan du faktisk få et maskinværksted i københavn til at hjælpe dig med at bygge nogle udstillingsmontre i smedejern, så du kan få udstillet dine varer på en rigtig flot måde. Det bedste er helt klart at få specialbygget nogle løsninger til dine varer, så du får et flot og lækkert look i din butik. 

Planlæg den store dag 

Når du har styr på dit interiør og dine varer, så kan du gå i gang med at planlægge den store dag for åbningen af din butik. Der skal købes drikkevarer og snacks, eller måske skal du have noget rigtig mad, og du skal også finde ud af at købe balloner eller andet pynt. Måske skal du endda have en rød løber ude foran butikken, så alle kan se at der er åbningsfest. Du kan også finde ud af om du skal have nogle til at komme og spille musik, eller om der skal serveringsfolk på til at gå og servere drikkevarer og snacks til folk. Så kan du nemlig selv slappe af på dagen, og nyde at du nu er helt klar til at åbne op for kunderne. 

Previous

Hvad bruges en blokvogn til?