Asfalt er meget forskelligt fra land til land

07 juni 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Du har måske læst et andet sted om, at man kan opleve, hvordan man kører fra den ene kommune til den anden ved at bemærke asfalten, for hvis ikke kommuneskiltet afslørede det, så vil det, at man lige rykker sig en smule op eller ned på et lag asfalt, farven og belægningen gøre det.

For asfalt er så sandelig ikke bare asfalt, og der er forskellige firmaer, der tilbyder asfalt, hvor man kan nævne et firma som https://pankas.dk/ herhjemme.

Men det er netop det, at de nok mest lægger asfalt herhjemme, og så stort er Danmark alligevel ikke, og det er begrænset, hvor mange nye veje der bliver lavet, så som regel går tiden også med at lægge ny asfalt ud over den gamle, og så skal der også laves reparationer af den gamle og den nye.

Asfalt

Asfalt forandrer sig fra land til land

Men det er ikke bare fra kommune til kommune i landet, at man kan se, når der er blevet valgt en anden type asfalt, men også når man kører til et andet land eller bare ankommer der.

Og så kan man atter tænke over, hvordan de kan vælge at have en anden slags asfalt fra deres kommunale områder, eller hvad de kalder opdelingen i deres respektive land, og så videre til det næste.

Der er også beretninger om, hvordan asfalt i ét land kan være noget af det meste elendige, man nogensinde har mødt, hvor der er utallige huller, og det er meget ujævnt.

Faktisk kan man godt lidt sige, at hvis man ser et land med meget lige asfalt, hvor man ikke mærker bump eller lignende, så er det et rigt land, hvor de har råd til at udlægge god asfalt og ikke mindst reparere den, når der bare sker den mindste skade på asfalten. 

Flere Nyheder