Sådan giver du dit hjem nyt liv

11 november 2021
Steffen Hansen

editorial

Der er mange måder at puste nyt liv ind i dit hjem. Måske føler du, at dine vægge er begyndt at se kedelige ud. Måske er det køkkenskabene eller måske nogle af dine gamle møbler, der trænger til en kærlig hånd. Uanset hvad, så er der mange måder at gøre dette på. Du kan enten vælge at udskifte de gamle skabe eller møbler til nogle nye eller du kan vælge at beholde dem og give dem en kærlig hånd. Læs med og bliv inspireret. 

 

image

 

Leg med farverne 

Én måde at puste nyt liv ind i dit hjem er gennem farver og maling. Hvis du har et køkken af ældre dato, har du formentlig leget med tanken om at udskifte det. Men der er en billigere måde at løse problemet på; nemlig at male skabslågerne. Det kan gøre en kæmpe forskel for dit køkkens udtryk og det kan komme til både at se mere nyt og moderne ud. Det samme gør sig gældende for dine møbler. Hvis du har nogle gamle træmøbler, som du er begyndt at blive træt af, kan en omgang maling også typisk klare problemet her. Hvis du ikke selv gider male, så kan du få sendt dine køkkenskabe eller møbler til nogle professionelle, der kan sprøjtelakere dem for dig. Du kan f.eks. søge ‘Industrilakering i hjørring‘ og læse mere om dine muligheder for dette. 

 

Planter og accessories

En anden måde at puste nyt liv ind i dit hjem er gennem planter og/eller accessories. Planter er både smukke, de tilfører farve og de skaber frisk luft. Der er mange gode grunde til at investere i nogle planter og du kan med fordel have nogle i alle rum i dit hjem. Du kan også købe nogle nye malerier i forskellige farver, der kan pifte de trætte og kedelige rum lidt op. Mulighederne er mange, men vores bedste råd er at få farver ind i dit hjem. 

 

Flere Nyheder